Om oss

Om MedSync AB

MedSync Consulting AB är det juridiska namnet på företaget. Företaget startades i början av år 2012, då med att erbjuda tjänster – konsultuppdrag – inom Life Science området, med läkemedelsföretag som främsta uppdragsgivare.

År 2014 startades även en web shop på nätet, med fokus på att erbjuda unika produkter som tidigare endast funnits utanför Sveriges gränser.

Flertalet av våra produkter är inte kategoriserade som läkemedel, men rekommenderas ändå av ledande specialister inom flera områden som t.ex. inom hud, gynekologi, sexologi, etc. – Flertalet produkter är tillverkade i Danmark eller Tyskland, där de också är välkända.

Vår affärsidé är att tillhandahålla unika bra produkter och kommer att utöka sortimentet i takt med att vi hittar dem. Kom gärna med förslag om ni hittat någon extra bra produkt som inte finns tillgänglig i Sverige, så lovar vi undersöka både produkten och möjligheterna till att göra den tillgänglig för köp även i Sverige.

Vår e-handel

Vår web shop är säker att handla i. Du handlar lätt med både VISA® och Mastercard®. Till vår hjälp har vi Nets samt Handelsbankens betaltjänster. Dessutom kan du handla på faktura, mot en avgift.

Våra produkter är av högsta kvalitet och uppfyller de senaste produktions normer.

Vi lämnar support och information om priser och har korta leveranstider.  Vi följer svensk lag och vi vill att våra kunder ska känna sig lika trygga och säkra när de handlar i vår web shop, som de gör när de handlar i en vanlig ”fysisk” butik. Vår web shop är till för både privata personer och företag/kliniker – Registrerade företag har möjlighet att betala mot faktura. MedSync AB kan också erbjuda företag/kliniker att bli återförsäljare av våra produkter.

Se även vår Integritetspolicy.

Miljöpolicy

Vår ambition är att fortlöpande arbeta med miljö som en naturlig del av vår verksamhet.

Vi håller en ständig dialog med våra samarbetspartners angående förbättrade miljö- och kvalitetskrav. Vi utnyttjar de möjligheter som finns för återvinning av papper, plast, etc.

Vi erbjuder miljövänliga fraktsätt. Våra emballage är noga utvalda. Vi sänder inte i större förpackningar än vi måste, utan anpassar storleken för minsta möjliga spill etc.

Köpvillkor, frakt, etc.

Se våra köpvillkor fraktsätt etc. genom att klicka här

Kontakta oss gärna;

 

Epost info@medsync.se
Telefon 070-540 13 20 vardagar 9-17
Organisationsnummer 556882-6829
Momsreg. nr. SE5568826829-01

Företagets adress är;

Backsvalevägen 5, 266 54 Vejbystrand

MedSync Consulting AB är registrerat för F-skatt och moms